Shannon

Waarom Kairos Collection?

Mijn passie voor tennis, mijn liefde voor mode en mijn onweerstaanbare drang om klanten blij te maken zorgde voor het ontstaan van Kairos Collection. Als klein meisje heb ik me aangesloten bij Tennis Vlaanderen. De jaren daarna heb ik uren gespendeerd op het tennisveld, met als enige doel om techniek en tactiek te verbeteren. Ik geniet enorm van een uurtje tennissen met vrienden (met bijhorende aftertennis), maar ben eveneens verzot op vechten voor elk punt in een tennismatch. 

Tijdens vorige werkervaringen realiseerde ik me hoeveel energie ik krijg van tevreden klanten. Mijn partner en ik hebben deze aspecten omgevormd tot Kairos Collection, een jong en hip kledingmerk voor tennis en padel.

Wat betekent Kairos? 

Kairos is het Oud-Griekse woord voor ‘het perfecte moment in het nu’. We hopen uit de grond van ons hart dat je meeste perfecte momenten op of naast het terrein mag beleven in onze tenniskleding en padelkleding. 

Passie komen we alvast niet tekort bij Kairos Collection. Onze hoofdactiviteit is de uitbreiding van onze webshop. Waar we eerst gestart zijn met voornamelijk tenniskledij, breiden we steeds meer uit naar padel en fitness. 

Een andere energiebron voor ons is webshops creëren voor tennisclubs en padelclubs. Dit maken we mogelijk door onze collectie te personaliseren met hun clublogo of door een eigen gepersonaliseerde club collectie te ontwerpen. Last but not least vinden we het fantastisch om kledij op maat te ontwerpen voor interclubteams, bedrijven, verenigingen, enzoverder. Kortom, iedereen die interesse heeft om eigen sportkledij te ontwerpen! 

Benieuwd?

Kairos by Shannon

Canadezenlaan 8

9991 Adegem

BE 0702 961 473

GSM: 0495/40.49.46

shannon@kairos-experience.be