FAQ

ALGEMEEN

Onze webshop is opgericht met als visie het bevorderen van het plezier van tennis- en padelspelers door het aanbieden van hoogwaardige en duurzame kleding in toffe, moderne en grappige designs.

Bij het ontwerpen van onze kledingstukken houden we rekening met de specifieke behoeften van tennissers en padelspelers, zodat onze kleding zowel functioneel als stijlvol is. Of je nu een recreatieve speler bent of een professionele atleet, onze kleding is ontworpen om je te helpen je beste spel te spelen.

Bij het selecteren van onze materialen hechten we veel belang aan duurzaamheid en kwaliteit. We gebruiken alleen stoffen van de hoogste kwaliteit die niet alleen duurzaam zijn, maar ook comfortabel en ademend. Door te kiezen voor duurzame materialen hopen we een positieve bijdrage te leveren aan het milieu en onze klanten in staat te stellen om verantwoorde keuzes te maken.

Naast de functionele en duurzame aspecten van onze kleding, vinden we het ook belangrijk om designs aan te bieden die plezier en creativiteit uitstralen. We willen onze klanten kleding bieden die niet alleen functioneel is, maar ook trendy en leuk om te dragen.

Kortom, onze visie is om tennissers en padelspelers te voorzien van hoogwaardige, duurzame en stijlvolle kleding die het plezier van hun spel bevordert. We zijn gepassioneerd over het creëren van kleding die zowel functioneel als modieus is en we streven ernaar om onze klanten te voorzien van de beste kwaliteit en service. Contacteer ons gerust als u meer wilt weten over onze visie of onze producten.

Onze webshop biedt kledingstukken aan die zijn vervaardigd uit hoogwaardig bio-katoen. Bij het productieproces van onze kledingstukken wordt het bio-katoen op een milieuvriendelijke manier behandeld en gebruikt om stoffen van de hoogste kwaliteit te creëren. We werken samen met gerenommeerde leveranciers om er zeker van te zijn dat onze kleding gemaakt wordt met de beste materialen en dat elk item voldoet aan onze hoge normen voor kwaliteit.

We zijn trots op het feit dat onze kleding gemaakt is van de beste kwaliteit bio-katoen. Dit betekent niet alleen dat onze kleding comfortabeler is om te dragen en duurzamer is voor het milieu, maar ook dat onze klanten kunnen genieten van kleding die is vervaardigd met aandacht voor detail en kwaliteit. Wij geloven dat het investeren in hoogwaardige materialen de moeite waard is, zowel voor de klant als voor de planeet.

Als u meer wilt weten over onze kledingstukken of ons productieproces, neem dan gerust contact met ons op. We staan altijd klaar om onze klanten te informeren over onze producten en de filosofie achter ons merk.

PRODUCT INFORMATIE

Bij elk tennis en padel product in onze webshop kan je een maattabel terugvinden. Daarbij wordt heel helder beschreven hoe je enerzijds jezelf kan meten en anderzijds hoe het product gemeten wordt. Op die manier kan je op zoek gaan naar het meest ideale kledingstuk voor jou volgende tennis- of padeltornooi.

Zoals hierboven vermeld kan je de maattabel bij elk item terugvinden. Twijfel je toch nog steeds over je maat, mag je steeds een mailtje sturen naar shannon@kairos-experience.be

Unisex kledij is kledij die zowel gedragen kan worden door dames als heren. Deze kledingstukken vallen voor dames meestal iets groter, terwijl het voor heren ‘normale’ maten zijn.

 

De tennis en padel sweaters en heren hoodies in onze webshop zijn altijd unisex modellen.

De tennis en padel hoodies voor dames zijn altijd dames modellen.

Allereerst willen we onze excuses aanbieden. Dit is zeker en vast niet de bedoeling, maar kan altijd eens gebeuren in een productieproces. We verzoeken je om contact met ons op te nemen binnen de 24 uur na ontvangst van je item(s) door een mailtje te sturen naar shannon@kairos-experience.be

Het is ook steeds handig om een foto van je kledingstuk toe te voegen aan deze mail.

VERZENDING

De tennis en padel kleding uit onze webshop wordt rechtstreeks verzonden vanuit de productielocatie van onze leverancier. Onze kledij wordt per stuk geproduceerd, afhankelijk van het gekozen design. Daarom hopen wij dat je begrijpt dat dit enkele dagen productie- en verzendingstijd nodig heeft.

Je mag onze kledij in de brievenbus verwachten, max. 14 dagen na je bestelling.

Heb je na 2 weken nog steeds niks ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op, dan kijken wij het voor je na. Mailen mag naar: shannon@kairos-experience.be

De verzending naar België bedraagt €5.5. Het pakje wordt dan opgestuurd naar het opgegeven adres. Dit is nog steeds minder dan het officiële Bpost tarief, maar we dragen graag ook een deeltje van de kost om het toch betaalbaar te houden voor jullie als klant.

Zeker ! Er is gratis verzending vanaf een bestelling van €100.

We zijn super enthousiast dat je zo naar je bestelling uitkijkt. Toch hopen we dat je begrijpt dat we elk kledingstuk op maat en met de grootste zorg maken en dat dit enige tijd kan vergen. We doen ons uiterste best om jullie pakjes zo snel mogelijk bij jullie te bezorgen. Je pakket wordt steeds tussen de 7-14 dagen verzonden.

RETOURNEREN

  • Enkel niet-gedragen kledingstukken kunnen geretourneerd worden. Je kan onze tennis en padelkleding terugsturen door de kledij verzorgd in te pakken en terug te verzenden via je lokaal postkantoor. Je mag het pakje adresseren aan volgend adres:

Langveld 10

2600 Berchem (België)

We adviseren steeds om je ticketje met volgnummer zorgvuldig bij te houden tot wij het pakje correct ontvangen hebben.

  • Gelieve ons ook steeds een mail te sturen met de melding van je retourpakketje en de gewenste actie. Wens je graag een andere maat of wens je graag het bedrag terug op je rekening?

Outlet artikelen kunnen geruild worden, maar de verzendkosten worden opnieuw aangerekend aan de klant.