TERUGZENDING VAN ARTIKELEN – TERUGBETALING – OMRUILING

RECHT OP HERROEPING

De wetgeving inzake consumentenbescherming staat u toe een aankoop te herroepen, zonder dat u een reden hoeft op te geven aan de verkoper.

In overeenstemming met de wetten op de consumentenbescherming heeft u een termijn van 14 dagen om op uw kosten artikelen die online zijn gekocht naar ons terug te sturen, behalve zoals bepaald in de volgende paragrafen.

 

De termijn van 14 dagen begint te lopen vanaf de datum van ontvangst van het artikel door de consument of door het artikel terug te sturen naar het onderstaande adres, of door een e-mail te sturen naar shannon@kairos-experience.be met een ontvangstbevestiging waarin u aangeeft dat u bereid bent het artikel te retourneren. In geval van een geschil over de datum waarop de goederen zijn geretourneerd, zal de consument de verzenddatum moeten bewijzen.

 

TERUGGESTUURDE ITEMS 

Teruggestuurde items

  • mogen niet gedragen zijn,
  • moeten uitsluitend in de originele verpakking worden geretourneerd,
  • zal vergezeld gaan van alle eventueel te leveren accessoires, alsmede van alle originele labels en zoals die door de fabrikant zijn aangebracht

ARTIKELEN DIE NIET KUNNEN WORDEN GERETOURNEERD, TERUGBETAALD, GERUILD

  • Schade door normale slijtage
  • Schade als gevolg van verkeerd onderhoud, wassen, drogen, niet in overeenstemming met de aanbevelingen van de fabrikant of als gevolg van verkeerd gebruik
  • Artikelen met losse, ontbrekende, gescheurde etiketten
  • Kleding die vervaagd en/of verkleurd is
  • Schade door wrijving, scherpe voorwerpen, chemicaliën of andere schade als gevolg van externe invloeden
  • Artikelen die fysiek ongemak veroorzaken zoals transpiratie, allergieën of blaren (niet beperkt tot)

TERUGBETALING : WELK BEDRAG EN ONDER WELKE VOORWAARDEN

In ieder geval kan de terugbetaling niet meer bedragen dan het bedrag dat is betaald voor het (de) geretourneerde artikel(en) , inclusief kortingen. Het bijgevoegde aankoopbewijs is het enige geldige bewijs van het betaalde bedrag. De verzendkosten van de eerste verzending blijven voor uw rekening.

Het verzoek om terugbetaling of omruiling zal binnen 10 werkdagen na ontvangst van de goederen van de verkoper worden onderzocht : na inspectie van de ontvangen goederen zal de verkoper binnen dezelfde termijn van 10 werkdagen na ontvangst van de geretourneerde goederen gunstig of ongunstig reageren op het verzoek om terugbetaling of omruiling.

In geval van een gunstig antwoord zal de terugbetaling gebeuren via een bankoverschrijving naar de rekening van de begunstigde.

In het geval van een ongunstig antwoord wordt u een gemotiveerd antwoord per e-mail gestuurd naar het e-mailadres dat u in uw verzoek hebt opgegeven.

UITWISSELINGSMOGELIJKHEDEN

In geval van gevraagde omruiling, en in geval van positief resultaat van de inspectie van de geretourneerde artikelen, zal het (de) vervangende artikel(en) GRATIS naar u worden gestuurd binnen de limiet van beschikbaarheid van de voorraad, met een maximale vertraging van 30 dagen na de ontvangst van de artikelen om te verhandelen. Na deze termijn van 30 dagen zal een terugbetaling plaatsvinden op dezelfde manier als beschreven in de vorige paragraaf.